Selecteer een pagina
Behandelingen
Of u nu heerlijk wilt genieten van een ontspannende en verzorgende gezichtsbehandeling of een huidprobleem wilt laten verhelpen, bij Mimosa kunnen we u altijd verder helpen.

Naast het behandelen van het gezicht helpt Salon Mimosa ook bij uw wens om af te vallen.

Met het PS. food & lifestyle programma valt u af zonder honger!

Ontspanning en verzorging

Alcina
Als u van een heerlijke verzorgende en ontspannende gezichtsbehandeling wilt genieten is een behandeling met de producten van Alcina iets voor u. Uw huid wordt gereinigd en verzorgd met producten die precies bij uw huid aansluiten. Komt u voor het eerst bij Salon Mimosa? Dan bekijken we eerst welk product het beste bij uw huid aansluit. Zo zijn er onder andere producten voor de behandeling van acne, een droge huid, rimpels en de licht gevoelige huid.
Behandelingen
Alcina Standaard

Een heerlijke ontspannende en verzorgende gezichtsbehandeling met de producten van Alcina

Duur:	45 minuten
Kosten:	vanaf € 45,00
Alcina Volledig

Een heerlijke ontspannende en verzorgende gezichtsbehandeling met de producten van Alcina. Deze behandeling is inclusief epileren en een nek- en schoudermassage. U kunt er ook voor kiezen om tegen extra kosten uw bovenlip te laten ontharen of om uw wimpers te laten verven.

Duur:	75 minuten
Kosten:	vanaf € 64,00
Ericson
Heeft u last van acne, (over)gevoeligheid, pigment, rimpels, vochtgebrek of bijvoorbeeld hormoonschommelingen? Dan wordt uw huid bij Salon Mimosa behandeld met de producten van Ericson Laboratoire. Klanten van Mimosa ervaren grote voordelen van deze hoogwaardige producten. Huidproblemen nemen echt af!
Behandelingen

 Anti-Biotic

Deze behandeling is speciaal voor mensen met een gemengde, vette of acne huid. Ericson heeft een verzorgingsmethode ontwikkeld die in staat is alle uitdrukkingen van de vette huid tegen te gaan. Een zuiverende, reinigende en evenwicht herstellende verzorging zorgt voor een gezonde en zuivere huid.  

Kosten € 87,50

Enzymacid

Deze peelende huidverzorging met meervoudige werking maakt deel uit van de nieuwe gezondheidstechnologieën voor de huid waarmee de kwaliteit van huidweefsels aanzienlijk kan worden verbeterd. Oppervlakkige lagen en dode cellen van de huid worden direct verwijderd en de chemische werking voor een gladde huid zorgen direct voor een stralende teint en een oplichtend effect.  

Kosten: € 87,50

GenXSkin

Naarmate we ouder worden wordt onze huid beschadigd. Dat proces is heel persoonlijk en iedereen veroudert anders. Dit proces kent verschillende oorzaken, maar een van de belangrijkste oorzaken van het verouderen van de huid is: de genen. Met deze cosmetische-genetische behandeling worden binnen veertien dagen, veertien genen gereactiveerd voor een zichtbaar anti-aging effect. De schoonheidsdriehoek wordt hersteld.

Kosten: € 92,50

Slim face Lift

Een dubbele afslankende en liftende behandeling. Verfijning van het gezichtsovaal en vermindering van de vetophopingen, zonder zware chirurgische ingrepen. De slim face lift behandeling richt zich direct op de kern van de vethoudende cellen, door hun opslag te beperken en het stimuleren van de degradatie van vetten. Het concentreert zijn actie op twee duidelijke geindentificeerde moleculen als verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de onderhuidse vetten. De slim face lift behandeling werd gecreeerd voor vrouwen en mannen die op efficiente wijze en natuurlijke wijze de tekens van veroudering van het gezicht wensen te bestrijden.

Kosten: € 92,50
Hydra clinic

Een ware dorstlesser voor de huid, toont de huid fijne of minder diepe rimpeltjes, tijd voor de Hydra clinic! Met 3 verschillende ampullen en massages wordt de huid enorm gehydrateerd. Een weldaad voor uw huid, wie wil dit nou niet? Uw huid ziet er frisser en stralender uit!

 Kosten: € 97,50

 

Natural Face Lifting Massage

Bindweefselmassage
Bij bindweefselmassage wordt de onderste huidlaag behandeld om collageenaanmaak te stimuleren, elastine te versterken en zo rimpels tegen te gaan, een goed begin, maar niet voldoende, een goede schoonheids-,verjongings- en huidverbeteringsbehandeling omvat veel meer.

Bindweefselmassage is een niet te missen techniek in de salon als behandeling voor huidverbetering en tegen huidveroudering. Met deze intensieve technieken stimuleren we het totale metabolisme. De massage zorgt voor een betere zuurstofaanvoer, een voeding voor een betere werking van de opperhuid, onderhuidsbindweefsel en het spierweefsel. Tegelijk wordt de natuurlijke aan maak van collageen gestimuleerd en de elastine versterkt. Je krijgt een vetaliserend resultaat met een stralende blik.

Resultaat
  • diepe gelaatsrimpels vervagen,natural face lifting women
  • kleine rimpels verdwijnen
  • de oogcontouren worden gladder
  • de huid wordt gezonder en vitaler, verzakkingen worden gelift
  • betere doorbloeding van de huid en hogere zuurstofaanvoer naar de cellen
  • duidelijk waarneembaar effect op de basistonus en de elasticiteit van de huid en het onderliggend spierweefsel
  • gelaatscontouren worden strakker
  • al na 1 behandeling heeft de huid een onweerstaanbaar eclat, in kuur heb je natuurlijk beter resultaat.
De Behandeling
De behandeling een unieke combinatie van intense massage technieken die de huid activeren en in een optimale conditie brengen. De daaropvolgende drainage verwijdert afvalstoffen en bevorderd de hydratatie van de huid, je natuurlijke weerstand wordt versterkt waardoor de huid helemaal in balans wordt gebracht.

De beleving: een unieke techniek die wereldwijd bijzondere reacties krijgt. NFL is meer dan het vinden van je natuurlijke schoonheid. Het brengt rust, een ultiem genieten.

In kuur heb je natuurlijk het beste resultaat; en helemaal in combinatie met de Sculp ( gymnastiek voor de huid thuis) ga je op een natuurlijke wijze je rimpels te lijf.

Ontharen

Suikerbehandeling van Pandhy’s
Als u last heeft van overbeharing kan Salon Mimosa op verschillende manieren hulp bieden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een suikerbehandeling van Pandhy’s. Dit is een voor 98 procent natuurlijke suikerpasta die wordt aangebracht tegen de haargroeirichting in. De haartjes worden er dan met de haargroeirichting mee uitgetrokken. Hierdoor ontstaat veel minder irritatie. Deze behandeling is geschikt voor overbeharing in het gezicht, de oksels en de bikinilijn.
Elektrisch ontharen
Heb u veel overbeharing in het gezicht? Dan kunt u ervoor kiezen om de haren elektrische te laten verwijderen bij Salon Mimosa. Na een verwijzing van de arts of specialist is het mogelijk dat deze behandeling vergoed wordt door uw zorgverzekeraar. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Bij Salon Mimosa kunt u ook uw benen laten harsen.

PS. food & lifestyle

Gezond gewicht
Wilt u graag op een gezond gewicht komen, maar lukt het niet om dit alleen te doen? Dat is helemaal niet erg! Iedereen weet dat afvallen erg lastig is. En wat als het wel lukt? Hoe zorgt u er dan voor dat u op gewicht blijft? Bij Salon Mimosa weten we dat dit zeer moeilijk is en we helpen dan u ook graag bij dit proces.
U staat er niet alleen voor
Als u besluit te gaan afvallen met PowerSlim staat u er niet alleen voor. U blijft onder begeleiding bij Mimosa zodat u uw eigen persoonlijke afvalcoach hebt. Na een uitgebreide bespreking van uw dieetgeschiedenis, eventueel medicijngebruik en andere zaken, kunt u na het proeven van een aantal producten besluiten of u wel of niet gaat starten. Gaat u de uitdaging aan? Dan starten we met een compleet programma dat is opgebouwd in fasen. Dit programma is strikt, biedt overgangsstabiliteit en is gezond. U zult snel, maar op een verantwoorde manier, gewicht verliezen! Bent u op gewicht? Dan blijft u nog een jaar bij mij onder controle voor de alom bekende stok achter de deur.

Adres

Ypeloweg 12
7468 RB  Enter

Kom in contact

Formeel via een webformulier?