Selecteer een pagina

Over mij

Even voorstellen

ik ben Maartje Wietske Bosch, de schoonheidsspecialiste achter Salon Mimosa.

Sinds 1997

Nadat ik eerst in de verzorging heb gewerkt, heb ik in 1992 het diploma drogist behaald. Sinds 1997 werk ik in mijn eigen praktijk. Die ervaring die ik heb opgedaan in het verzorgingshuis kan ik nu in mijn vak nog steeds goed gebruiken. In principe verzorg ik nog steeds mensen, maar dan op een andere manier. Verder komen er regelmatig mensen met een beperking bij mij in de salon.

Toen ik net gestart was met mijn eigen schoonheidssalon deed ik vooral het ‘gewone werk’ zoals schoonheidsbehandelingen, maar al snel werd ik nieuwsgierig naar de medische kant van het vak. Het was mijn passie om mensen met huidproblemen verder te helpen. Zelf heb ik ook een huidprobleem waarvoor ik vaak antibiotica moest slikken. Toen ik erachter kwam dat ik met goede schoonheidsproducten mijn eigen problemen kon verhelpen, wilde ik dit ook overbrengen op mijn klanten.

Ik doe mijn werk al jarenlang met heel veel passie. Als de behandelingen aanslaan bij klanten en ze ook nog eens mijn adviezen opvolgen voor wat betreft huidverzorging dan zie ik dat hun geweldig opknapt. Daar word ik enorm blij van! Daarnaast is ook heel dankbaar om mijn klanten te mogen helpen bij hun strijd tegen de kilo’s. Als ik zie dat mijn klanten beter in hun vel zitten, heeft dat ook zeker een positief effect op mij.

Om goed te blijven in mijn vak volg ik nog regelmatig trainingen en cursussen. Op deze manier kan ik mijn klanten zo goed mogelijk behandelen en adviseren. Iedereen gave huid en een gezond gewicht, dat is mijn doel!

Adres

Ypeloweg 12
7468 RB  Enter

Kom in contact

Formeel via een webformulier?